Διαφημιστείτε

Το Nethall.gr δημιουργήθηκε το 2009 και είναι το παλαιότερο site παρουσίασης δωρεάν διαγωνισμών. Το www.nethall.gr είναι το πληρέστερο και το δημοφιλέστερο ελληνικό website της Ελλάδας με καθημερινή ενημέρωση γύρω από διαγωνισμούς, εκπτωτικά κουπόνια και δωρεάν events.  Συγκεντρώνει σε μία και μόνο ιστοσελίδα όλους τους διαγωνισμούς που αναζητούν οι χρήστες του διαδικτύου. Από τα μέσα του 2009, το www.nethall.gr αποτελεί την καλύτερη ελληνική πηγή ενημέρωσης για διαγωνισμούς σε πιστό και στοχευμένο κοινό.

Στο www.nethall.gr μπορούν να φιλοξενηθούν οποιασδήποτε μορφής Banner (απλό ή Rich Media) με πλήρη στατιστικά στη διάθεση του διαφημιζόμενου.Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα παρουσίασης προϊόντων( γραπτή και παρουσίαση βίντεο) τα οποία στη συνέχεια μπορούν να κληρωθούν στους επισκέπτες του www.nethall.gr μέσω διαγωνισμού

Εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν:

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση / ερώτηση σχετικά με την προβολή μέσα από τις σελίδες του www.nethall.gr

Καταστήματα που έχουν χορηγήσει δώρα για διαγωνισμούς:

Μέχρι σήμερα, έχουμε συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στη διοργάνωση διαγωνισμών. Σε μηνιαία βάση διοργανώνουμε ένα διαγωνισμό με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και στο παρελθόν έχουμε κάνει πολλούς διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα, όπως Έπιπλα αξίας 1.300 Ευρώ (σε συνεργασία με τα Έπιπλα GAND), Δερμάτινα ρούχα αξίας 1.400 Ευρώ (σε συνεργασία με το Leather Touch), iPad (σε συνεργασία με το Play247.gr) κ.α.

Αν θέλετε και εσείς να χορηγήσετε κάποιον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφήμισης. Σας τους περιγράφουμε παρακάτω αναλυτικά:

1. Προβεβλημένη Καταχώριση

Το πακέτο προβεβλημένης καταχώρησης περιλαμβάνει:
• Δημοσίευση & παραμονή για 48 ώρες του διαγωνισμού σας στην πρώτη θέση της αρχικής μας σελίδας και στη συνέχεια παραμονή του επ’ αόριστο με θέση σύμφωνα με τη ροή των άρθρων
• Αναφορά του διαγωνισμού για 2 φορές στο facebook fan page
• Αναφορά του διαγωνισμού για 2 φόρές στο twitter
• Αποστολή του στην 1η θέση του newsletter

2. Διοργάνωση Διαγωνισμού

Σχετικά με τη διοργάνωση διαγωνισμού υπάρχουν δύο εναλλακτικές προτάσεις: Να διοργανώσετε το διαγωνισμό σε συνεργασία με το nethall.gr ή να το κάνετε μόνοι σας. Θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία προβολής του διαγωνισμού και στις 2 περιπτώσεις.

– Αν επιλέξετε να κάνετε το διαγωνισμό σας σε συνεργασία με το nethall.gr: Μέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί με πολλές εταιρίες όπως τα Έπιπλα GAND, το play247.gr, το Artselect.gr, το beautyblog.gr, την Ecosleep, το Tantra Beauty Spa και πολλές ακόμα, ενώ συνεχίζει και η μηνιαία συνεργασία μας με τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
Σε αυτή την περίπτωση, εμείς ως nethall.gr μπορούμε να παρέχουμε δωρεάν προώθηση του διαγωνισμού σας (που θα είναι σε συνεργασία με εμάς) για τόσες ημέρες, ανάλογα με την αξία του δώρου. Ο διαγωνισμός θα προβληθεί στην πρώτη θέση της αρχικής μας σελίδας, για όσες ημέρες συμφωνήσουμε και θα γίνονται καθημερινά αναρτήσεις στη σελίδα μας στο facebook και στο twitter. Παράλληλα θα σταλεί ο διαγωνισμός σας στο newsletter μας παραπάνω από μια φορά, ανάλογα με το διάστημα προβολής.

– Αν ξεκινήσετε ένα διαγωνισμό μόνοι σας, εμείς ως nethall.gr δε θα έχουμε καμία ανάμειξη στη διαδικασία και τους όρους τους διαγωνισμού.

Σε αυτή την περίπτωση, το nethall.gr μπορεί να σας παρέχει μια προβολή του διαγωνισμού σας με προβεβλημένη καταχώρηση και μόνο, δεδομένου ότι ο διοργανωτής δηλαδή εσείς, είστε ένα siteπου παρέχετε υπηρεσίες πώλησης ηλεκτρονικά

3. Δημοσίευση προσφοράς ή εκπτωτικού κουπονιού

Σε αυτές τις περιπτώσεις η πολιτική του nethall είναι δημοσίευση με προβεβλημένη καταχώρηση, που σας περιγράψαμε πιο πάνω.

4. Διαφημιστικό banner
Οι διαφημιστικοί χώροι του Nethall.gr είναι διαστάσεων 728×90 και 300×250 στο πάνω μέρος του site.
Παρακάτω σας παραθέτουμε πληροφοριακά μερικούς τρόπους παραπάνω προβολής, ενός διαγωνισμού ή μιας προσφοράς σας.

• “Ο Διαγωνισμός της ημέρας”

Ο “Διαγωνισμός της ημέρας”, βρίσκεται σε ειδικό χώρο στη δεξιά στήλη του Nethall.gr, στο ύψος του πρώτου άρθρου μας. Η προβολή στη θέση αυτή διαρκεί 1 ημέρα, θα γίνει μια αναφορά στη σελίδα μας στο facebook και στο twitter (το post θα ξεκινάει με την πρόταση: Ο διαγωνισμός της ημέρας) και θα σταλεί ο διαγωνισμός στο newsletter μας σε ιδιαίτερη θέση.

Υπάρχουν δύο περιορισμοί σε αυτή την προβολή:
1. Δεν μπορεί να δημοσιευτεί ο ίδιος διαγωνισμός για παραπάνω από μια ημέρα της ίδιας εβδομάδας
2. Δεν μπορεί να δημοσιευτεί διαγωνισμός από τον ίδιο διοργανωτή για παραπάνω από 2 ημέρες τις ίδιας εβδομάδας.
Η προβολή του διαγωνισμού της ημέρας γίνεται σε συγκεκριμένη ημέρα, ύστερα από συνεννόηση.

• Μεμονωμένη αναφορά στο facebook και στο twitter

Μπορείτε να επιλέξετε εσείς ώρα και ημέρα αναφοράς.

• Αποστολή banner στην πρώτη θέση του newsletter

Μπορείτε να επιλέξετε εσείς την ημέρα αλλά θα πρέπει να υπάρχει διαθεσιμότητα.

• Αποστολή στην 1η θέση του newsletter μας μια ημέρα της επιλογής σας, σε διαφορετική εβδομάδα από την πρώτη

• Αποστολή σε οποιαδήποτε θέση του newsletter μας εκτός από την 1η και την ειδική θέση του Διαγωνισμού της Ημέρας, για μια ημέρα της επιλογής σας